PERHATIAN!!!

BLOG INI TELAH BERPINDAH KE DOMAIN YANG BARU
KLIK SINI

sYok.Org: Online Portal yang Syok...

Category:

Salam blogger kepada semua pembaca-pembaca blog aku yang x seberapa ni....hari ni aku tak tahu nak update pasal ape kat blog aku ni...pikir punya pikir.. terlintas la kat kepala otak ni aku nak share ngan korang pasal satu portal yang selalu aku guna...iaitu syok.org: komuniti paling syok masa kini dan selamanya...







mungkin da ada antara pembaca-pembaca blog aku ni da taw pasal website ni...so yang da tahu xpe laa...aku just kongsi ngan korang je ..mane tahu ade yang tak kenal lagi syok.org ni kan....
ape yang best sangat kat website ni...???hmm...


syok.org ni merupakan satu website or portal yang memberikan satu medium kepada pengunjung-pengunjungnya atau lebih spesifik ahli-ahlinya untuk berinteraksi, berkongsi dan berbinacang tentang apa sahaja yang dirasakan berguna kepada semua...

aku selalu pakai syok.org ni sebab boleh download movie yang latest-latest..tak kirala movie mat saleh ke...indon ke..melayu ke...tp yang melayu lambat ckit la keluar kalau citer-citer baru....kat website ni..kita boleh jadi uploader...kalau korang ade movie-movie yang best leh la kongsi kat situ...selain tu korang gak leh donate kt syok.org ni...sebab website ni da jadi popular and ramai ahli....diorang terpaksa upgrade lagi diaorang punya website tu...pakai kos tu..

so..bagi mane2 ahli yang rase website tu berguna pada dia..boleh la jd donator...and jadi donator ni pun akan ade kelebihan-kelebihan dia...contohnya korang leh download lagu..kalau ahli biasa xleh..sbb diorang nk jaga industri muzik..so yang jd donator je leh download...and ade banyak lagi la keistimewaan jd penderma ni....

So...tunggu ape lagi..bagi yang belum taw pasal syok.org ni..jom serbu sekarang...korang xkan menyesal punya kalau join syok.org ni..free je pun..hehe..peace!! :)









p/s: aku selalu download movie kat sini la...link yang diorang bagi..laju2...

Comments (2)

diorang pakai media api a.k.a mediafire

search me in syok
id:kertaslitmusmerah

yap...api..api...api the best...hehe..

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Sign MyGuestBook Here

Guestbook

Followers