PERHATIAN!!!

BLOG INI TELAH BERPINDAH KE DOMAIN YANG BARU
KLIK SINI

PERHATIAN!!!

0

Category:

Blog ini berpindah ke domain baru
klik sini

Mission Possible Part 2-Final

0

Category:

Salam kepada semua pengunjung blog aku ni. Korang masih ingat lagi kan post aku yang sebelum ni . Kalau korang x ingt klik sini nak baca. Ini pula adalah sambungan daripada post tersebut dan yang terakhir....

Mesti korang nk tahu kan misi ape aku wat sebenarnya. Aku gtaw lah sebab aku da janji nk gtaw korang kan. Sebenarnya misi yang aku cakap tu ialah memindahkan blog aku dari blogspot ke wordpress self-hosted. Kenapa tiba-tiba aku beralih arah ni???bukan ape..aku masih sayangkn blogspot..hehe..tapi aku ade wat satu projek ni yang memerlukan aku beli hosting+domain.

So, alang2 dah beli tu aku pakai dengan sebaik mungkin je la kan. Aku dah pindahkan semua post2 aku kat blog ni ke domain baru tu. So, masih cam dulu lagi, tapi ade la ckit2 perbezaan kan..

Aku kalau boleh nak pakai lagi blog lama ni tapi aku xtaw nak buat ape kt blog ni. So , nk mintak idea dari korang sume lah k. Kalau aku wat macam rakandaus ni ok x??idea je..xtaw lg nk wat cmne.....

Aku rase itu je kot untuk post kat blog ni. Selamat berjumpa di blog baru aku okeh. Hope korang selalu2 la lepak kt blog baru aku tu...

akuseorangblogger telah berpindah ke domain baru. Klik sini
ataupun
http://www.fiziblogger.com

Mission Possible Part 1

2

Category:

Salam kepada pengunjung2 yang singgah ke blog aku ni. Wah, memang tenang rasanya hidup aku ni bila da abis exam..hehe.Waktu2 cmni ni Orang lain dok tengah syok tido tapi aku masih dok ngadap lappy kesayangan aku ni. Bukan ape, aku baru je habis selesaikan satu mission aku..hehe. Mesti korang nak tahu kan pebenda la mission malam2 buta ni yang aku buat ni....

Opsss....mintak maafla korang..bukan xnak gtaw tapi belum tiba masanya lagi. Aku akan gtaw korang sume tapi tunggula dalam 2 3 hari lagi bila semuanya da selesai. Tapi aku gtaw awal2 la yang mission ni mission kecik2 je ,xde la gempak sangat.

So, jangan lupa ok selalu2 la jenguk blog aku ni n jangan lupa gak untuk tinggal jejak..senang aku nak berguling2 ke blog korang pulak...

sekian..salam..

Handphone Aku..............

6

Category:

Akhirnya tamat la sudah peperangan aku untuk sem ni. Fuh, memang lega gile ar. Pasni memang aku leh enjoy ar puas2..hehe. Tapi disamping aku dok gembira meraikan tamatnya exam final aku, ade pulak perkara yang sedih bagi aku la yang terjadi. Haish..memang da takdir la...

Ape pulak perkara sedih yang terjadi ni ??Hari last aku exam tu handphone kesayangan aku telah dicurik!!!Bangang punya pencuri..nak curi handphone pun tinggalkan la sim card...huhu. Abis semua no. contact aku ilang. Memang redha je la aku bila perasan handphone aku dah dicurik...da memang benda nak jadi..terima je la kan...

Semalam aku terus gi celcom centre kt PJ...buat sim card baru tapi still pakai no hp lama tu la, malas la nak tukar2 no ni,kang nak kene bgtaw semua org yang aku kenal pulak satu hal kalau pakai no baru kan..lagipun sayang no hp lama tu..hehehe...

Read More

[Video]Haiwan Pun Tahu Merpertahankan Kawannya, Tapi Kita.....?

0

Category:

Salam, wah kali ni tajuk entri aku agak panjang la jugak kalau nak banding dengan entri2 sebelum ni kan. Tapi xpe, walaupun panjang aku harap ia dapat beri pengajaran kat kita semua. Arini awal aku bangun x cam biasa sebab pikir nak study pagi2 bagi senang ilmu masuk. Sambil2 tu buka la kosmo online baca2 berita terkini kan dan aku terbaca 1 kisah yang menarik perhatian aku.

Tajuk entri kt atas tu la yang nak cerita kt blog aku ni. Kejadian ni terjadi kt London la bukan kt negara kita..hehe..seekor tupai ni sanggup membahayakan nyawanya demi untuk mempertahankan kawannya walaupun kawannya tu da mati. Seekor2 burung gagak datang untuk makan bangkai kawan tupai tu, tapi tupai yang lagi satu tu still dok berdiri kat sini untuk halang burung gagak tu. Ni aku just ringkaskan je.Korang nak baca artikel penuh klik sini.. ni aku sediakan jugak video pasal tupai ni kt yang aku amik dari youtube...

Read More

3 Hari Tanpa "Si Dia"

2

Category: ,

Selesai sudah exam paper ku yang ke-4, tinggal lagi 2 paper yang akan aku tempuhi pada hari khamis nanti. Sementara dok tunggu mood study datang kembali, sempatla aku mencelah untuk update blog aku ni..hehe..

3 hari tanpa "si dia" ..fuh, mengancam tol tajuk kali ni. Aku ni memang xtaw la nak cakap macam mana, tapi memang betul la , aku memang xleh hidup la tanpa "si dia" ni. Memang boring tahap gaban wa cakap der. Sampai xtaw aku nak buat ape, memang tengah minggu final exam ni, study je la kan. Tapi aku nak tanya korang, leh ke korang do ngadap buku je, dk study 24 jam kan, aku rase korang pun xleh kan, nak study 2 jam pun da liat inikan pula 24 jam..hehehe..(aku la tu)..

Biasanya, aku study then rest jap smbil layan "si dia" ni la..hilang tension jap, tapi minggu lepas la minggu yang paling seksa bagi aku..dari hari jumaat(23/4) smpai hari ahad(25/4) "si dia" ni xde. Memang aku hilang arah terus(ayat gempak je)...tapi memang terasa la kehilangan "si dia" ni sangat2..member2 aku pun amat terasa kehilangannya...hehe..

Mesti korang dok pikir2 kan..sape la "si dia" yang aku maksudkan...hehe...meh ak gtaw.."Si Dia" tu ialah INTERNET....haha..waktu tu, kat U aku belajar ni dia tutup perkhidmatan wireless.So, xdapat la nak surf internet. Aku pun xtaw kenapa, tapi ade dengar2 gak sebab tmpat ak belaja ni dekat2 dengan tempat pilihanraya hulu selangor tu dan dia xnak pelajar terlibat , so tutupla wireless tu untuk 3 hari.....

Maybe ade hikmah kot disebalik perkara ni, salah satunya mungkin sebab aku kene study betol2 untuk exam final..hehe..selama ni dk study gak..tp study jap...layan FB punya lama...hehe...itu je untuk kali ni.Korang pun mesti ada yang memang xleh idup kan kalau takde internet ni....

sekian,salam....

Kes Rogol Semakin Menjadi-jadi

8

Category: ,


Alhamdulillah selesai sudah 2 paper untuk final exam ak, dan tinggal lagi 4 paper yang agak mencabar bagi aku . Sementara aku masih ade mase terluang ni eloklah rasanya aku update sikit blog aku ni kan. Sebelum aku cerita pasal tajuk entri kali ni aku nak terima kasih la kat korang yang sentiasa datang blog aku, support aku dari belakang, xde korang sapalah aku kan. Insyallah aku akan sentiasa jengok blog korang yang tinggalkan jejak kt sini.

Ok cukuplah tu membebel pasal benda lain. Tajuk entri aku kali ni berkaitan rogol..wahaha..ni first time aku wat tajuk pasal rogol ni. Aku bukan saje2 gatal nak buat tajuk ni, tapi sebab aku tengok benda ni da semakin menjadi2 pulak dalam masyarakat kita. Dan lebih teruk lagi ade kes yang budak2 yang xtahu ape2 lagi da kene rogol then ade yang kene bunuh...ish2..ape nak jadi dengan dunia sekarang kan...

Read More
Related Posts with Thumbnails

Sign MyGuestBook Here

Guestbook

Followers