PERHATIAN!!!

BLOG INI TELAH BERPINDAH KE DOMAIN YANG BARU
KLIK SINI

Latest High Paying Keyword 2010

8

Category: , ,

Hari ni aku nak berkongsi dengan pembaca-pembaca blog aku ni tentang senarai high paying keyword(HPK) untuk tahun ni...tapi jangan lupa kerana hpk ni bukan permenant je ...nilai dia akan berubah-ubah mengikut keadaan..sumber aku untuk senarai hpk ni dari pelbagai website ....so korang pilihla yang mana berkenan ok...aku bg 100 senarai HPK kt korang...

No. High Keywords CPC ($)

1. Purchase Structured Settlements – 53.48
2. Mesothelioma Lawyers San Diego – 51.47
3. Secured Loan Calculator – 51.35
4. Structured Settlement Investments – 50.45
5. Endowment Selling – 50.35
6. Mesothelioma Patients – 50.23
7. Mesothelioma attorney san diego – 50.07
8. Austin Texas dwi lawyers – 50.03
9. New York Mesothelioma Lawyers – 50.01
10. Phoenix dui lawyers – 50.01
nk lagi....terus baca..

Read More

Demam Piala Dunia Bermula

0

Category: , ,

aku xtaw nk post pasal ape ni..boring gila..so, aku rase eloklah aku kongsi aktiviti aku ngn member2 aku ni ..enjoy!!

Tinggal lebih kurang 3 bulan je lg untuk ke satu event yang semua orang di seluruh dunia nantikan..FIFA World Cup 2010...walaupun kita merasakan 3 bulan tu masih lama lagi...tp demam piala dunia sudah pun bermula....

Salah satu event yang berlangsung sebelum bermulanya FIFA world cup ni...ialah FIFA World Cup Trophy Tour....dalam event ni...trophy piala dunia akan dibawa dari satu negara ke negara yang lain untuk tatapan orang ramai......dan yang paling penting ...MALAYSIA juga menjadi negara yang terpilih untuk ditayang trophy FIFA world cup itu.......Event itu ditaja rasmi oleh coca-cola...brrrr.........hehe..






Read More

Clickbank : Revolusi Perniagaan Internet

1

Category: , ,

Pasti korang tertanya2 apa itu clickbank??terutamanya kepada newbie2....bg otai2 yang da lama dalam bidang perniagaan internet ni..clickbank mugkin merupakan salah satu sumber pendapatan diorang yang menghasilkan profit yang banyak....

Nak kata aku pro pasal clickbank ni..x la jgak sbb aku pun belun pernah lagi profit dari clickbank ni...tp at least aku taw la ape itu clickbank...bg yang x taw clickbank tu apa....clickbank ni merupakan satu website yang menjual pelbagai barang2 DIGITAL...maksud digital disini ialah..barang2 yang tidak berbentuk fizikal(kalau ada otai baca and salah..tlong betulkan)....contoh yang paling jelas ialah ebook...sbb bila kita beli ebook..xde nya proses nk pos2 la...bungkus lagi...just bg email then penjual ebook itu akan hantar link download ke email kita..then kita just download la ebook tu dlam pc ....cmtu la lebih kurang produk digital ni....apa yang istimewa sangat clickbank ni.....???

Read More

Duit Forex

11

Category: , ,

Sebenarnya membuat duit menggunakan forex amatlah mudah jika kita tahu teknik yang betul. Beberapa bulan yang lepas aku juga pernah terlibat dengan forex ni. So, ape yang aku inform kat post ni adalah berdasarkan pendapat dan pengalaman aku sendiri. Aku akui yang aku mmg sentiasa mencari peluang untuk menghasilkan duit melalui internet kerana aku melihat buat duit melalui internet ni menjadi semakin popular dan kalau kene caranya...hasil mmg lumayan. Cara buat duit di internet ni banyak sebenarnya bg newbie2 yang baru nk berjinak2 dengan IM(internet marketing) ni...bg otai2 diorang taw la betapa bnyaknya cabang2 duit melalui internet ni.....

Sambil aku dk surf internet..aku pun terjumpa la satu web ni..kuasaforex...web ni ade jual ebook yang ditulis oleh encik nasir....boleh usha kat web tu kalau nak kenal sape orangnya nasir ni...aku pun da beli ebook dia tu.....pada pendapat aku....

Read More

Domain Percuma

0

Category: ,

Kebanyakkan daripada kita mungkin tidak tahu wujudnya domain percuma ni terutamanya bg newbie2 yang baru sahaja menceburi bidang perniagaan internet(IM)...begitulah juga yang terjadi kepada aku sendiri kerana sebelun ni aku xtaw pun ada domain percuma yang disediakan oleh beberapa syarikat...

Apa yang aku taw ketika mula2 menceburi bidang ni..kalau nk wat free blog or website..buat kt blogger or wordpress or ade la site2 lain yang menawarkan perkhidmatan buat blog free tp kalau free nama domain tu mesti ade site tu punya nama la contohnya kalau blogger mesti ade .blogspot.com selepas nama site kita tu ..cm aku punya blog ni la...http://fiziblogger.blogspot.com .. and lagi satu yg aku taw masa mula2 dulu...kalau nk domain yg lagi cantik contoh .com .info .net dan lain2 tu kene byar la fee dia....kne pandai pilih gak la..sbb skng da bnyak syarikat yg jual domain ni....Ape guna domain percuma ni.....

Read More

Pembuka Bicara..

0

Category:

Assalamualaikum dan salam sejahtera....

Hari ini dengan rasminya aku telah mewujudkan satu blog khas tentang diri aku. Setelah sekian lame aku berblogging ni xpernah pun ak wat blog ak sendiri..hehe..sume blog aku buat mcm2 jenis la...video la..gambar la..then ade gak sesetengah blog aku buat just for adsense..tp xmenjadi kerana aku xfocus lg time tu..x kemaskini langsung..hehe..malas kot..

Read More
Related Posts with Thumbnails

Sign MyGuestBook Here

Guestbook

Followers