PERHATIAN!!!

BLOG INI TELAH BERPINDAH KE DOMAIN YANG BARU
KLIK SINI

Malam Anugerah Kinabalu

4

Category:

Salam semua kepada pengunjung blog aku ni. Aku nak mintak maaf kat semua kerana sudah hampir 2 minggu aku tak aktif berblogging. Seriously aku cakap kat korang semua, aku memang sibuk 2 3 minggu ni. Biasa la kalau tengah belajar lagi kan, assignment mesti la banyak. Tambahan pula final exam semakin hampir, so pensyarah pun mula suruh hantar assignment. Itu sebab yang jadi sibuk aku untuk bulan ni...

Tapi takpe sebab, dalam sibuk-sibuk pun aku tetap cari masa nak update blog aku ni. Ok, da jauh aku merapu ni, berbalik pada tajuk entri aku tu. Malam Anugerah Kinabalu. Mesti korang tak tahu kan pasal ape entri aku kali ni lebih2 lagi yang tak pernah belajar kat UM. Tapi tak apa sebab aku aku story la sikit kat korang tentang ni.

Read More

Hasil Nuffnang

15

Category:

Salam kepada semua pengunjung blog aku ni. Aku nak minta maaf sangat2 sebab dalam minggu ni aku tak sempat nak blogwalking ke blog-blog member blogger aku. Sampai aku just bukak sekali je blog aku ni. Bukan malas tapi this week and next week aku sibuk sangat-sangat. Assignment berlambak kot kene hantar. Memang kelam kabut la dengan assignment ni.

Tapi hari ni da lega sikit sebab beban da ringan dah. Separuh assignmnet dah hantar. Cuma ade lagi separuh lagi next week kene hantar. So, masa yang aku ada ni, aku nak update la blog aku. Tajuk entri kali ni agak panas ni kebiasaannya la. Kalau cerita pasal cik nuff ni, ramai peminat..hehe..So, aku nak update la sikit hasil aku dengan cik nuff ni kan.

Read More

I Just Love Good Smelling People

1

Category:

Salam kepada semua pengunjung blog ini. Sebenarnya aku tak tahu nak tulis pasal apa, tapi aku kene update blog aku ni sebab da lama tak update. So, aku buat keputusan yang aku nak tulis tentang tajuk bagi minggu ke-2 Project Alpha Instant Cash Blogging iaitu "I Just Love Good Smelling People". Bagus gak tajuk ni kan..hehe.

Read More

Best Bits of Project Alpha Season 1

2

Category:

Salam sejahtera kepada semua geng2 blogger dan juga pengunjung yang datang ke blog aku ni. Hari ni aku nak tulis satu entri berkenaan project alpha yang mungkin ada dikalangan kita semua yang masih tak tahu lagi tentang benda ni..

Sebelum aku pergi lebih jauh, aku rasa eloklah aku terangkan dulu serba sedikit apa itu project alpha ni. Project Alpha ni merupakan tv show online yang pertama diMalaysia yang mana ia melibatkan top-top bloggers di malaysia ni.

Read More

5 Tips Menghadapi Temuduga

8

Category:


Salam dan selamat malam kepada semua pengunjung blog aku ni. Tadi aku tatae nak buat ape, so pergi la bilik member aku then ada pulak paper kat bilik dia. So, aku dok baca la paper tu and sambil dok baca paper tu aku terbaca la satu info yang best.

So, aku rase tak salah aku nak kongsi info ni dengan pengunjung-pengunjung blog aku ni sebab maybe ada yang tak tahu lagi kan. Artikel yang aku baca tu berkaitan dengan persediaan sesorang untuk menghadapi sesi temuduga. Terdetik di hati aku ni nak share benda ni sebab aku rasa temuduga ni kebanyakkan orang akan laluinya kan.

Read More

10 Tips Menambat Hati Lelaki

9

Category:


Salam diucapkan kepada semua blogger dan juga pengunjung ke blog aku ni. Hari ni aku terasa macam nak tulis pulak satu entri kat blog aku ni. Bukan apa, aku boring skng ni baru lepas study n lagipun aku nak update blog aku ni, share info dengan semua pembaca blog ini.

Ni merupakan 1st entri aku untuk bulan Mac. Bulan lepas aku just dapat buat 15 entri je. Kalau nak banding dengan otai blogger lain memang sikit sangat la entri aku sebulan..ehehe..tapi xpe..bulan ni aku target 20 entri(harap tercapai)...

Oklah, aku dah banyak merapu kat atas tu, berbalik kepada tajuk entri diatas iaitu 10 tips menambat hati lelaki. So, kalau fikir logik pun entri ni memang aku khas untuk kaum wanita je la kan, tapi kaum lelaki pun ok je kalau nak baca sebab ilmu tu tak mengira jantina kan(aku pun laki gak).. : )

Read More
Related Posts with Thumbnails

Sign MyGuestBook Here

Guestbook

Followers