PERHATIAN!!!

BLOG INI TELAH BERPINDAH KE DOMAIN YANG BARU
KLIK SINI

Handphone Aku..............

Category:

Akhirnya tamat la sudah peperangan aku untuk sem ni. Fuh, memang lega gile ar. Pasni memang aku leh enjoy ar puas2..hehe. Tapi disamping aku dok gembira meraikan tamatnya exam final aku, ade pulak perkara yang sedih bagi aku la yang terjadi. Haish..memang da takdir la...

Ape pulak perkara sedih yang terjadi ni ??Hari last aku exam tu handphone kesayangan aku telah dicurik!!!Bangang punya pencuri..nak curi handphone pun tinggalkan la sim card...huhu. Abis semua no. contact aku ilang. Memang redha je la aku bila perasan handphone aku dah dicurik...da memang benda nak jadi..terima je la kan...

Semalam aku terus gi celcom centre kt PJ...buat sim card baru tapi still pakai no hp lama tu la, malas la nak tukar2 no ni,kang nak kene bgtaw semua org yang aku kenal pulak satu hal kalau pakai no baru kan..lagipun sayang no hp lama tu..hehehe...

Inilah Hp aku yang ilang tu,sebijik!!Oh hp pulanglaaa..... :)

Kesimpulannya..(wah cam esei pulak)...korang jaga la barang2 berharga korang terutamanya pelajar2 U la kan,tambah2 pulak skang ni da nak abis sem2(bg yg belum abis la)...bnda tu da jd kat aku, so aku redha je la..aku doakan pencuri tu Allah bukak pintu hati dia bertaubat...

sekian..salam..

Comments (6)

Ya Allah.. sayangnye.. tabahnye ko kehilangan hp.. aku aritu memory card corrupted, depressed 2 ari jap. huhuhu

ades..pedih ulu hati kalau hp kena kelam..sabar2 la ye..lepas ni gne yang 33 sekupang je..selamat,dan efisyen

mardeeya: itulah pasal..syang gile kot aku kt hp tu..huhu..tp bnda da jd kan..trima je la..

koru:memang pedih bro...huhu..memang pasni nk pakai yg biasa2 plak...

ouh.kasihan.

well,kalau penghujung sem mmg banyak kes curi menjadik2 !!
takziah atas kehilangan hp kamu oke :)))

jom beli pon ngn aku ahahaha.. yesss aku jadi ke120. lompat guling2.. no 2 is my favret!

zahratulhayat: itu la..dekat2 abis sem ni jaga la barang2 berharga tu elok2 kan..kang menangis jap gi..hehe..

ann: hehe..ko blanje aku ok gak ann...wah..tahniah2..jgn lupa selalu jengok blog aku ni yg x seberapa k...

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Sign MyGuestBook Here

Guestbook

Followers