PERHATIAN!!!

BLOG INI TELAH BERPINDAH KE DOMAIN YANG BARU
KLIK SINI

Mr.Nuffnang Aku Suka Berjaga Malam??

Category:


Salam to all bloggers yang berjaya menjejak kaki secara maya di blog aku ni..hehe..Sebenarnya, aku da nak tido da ni sebab esok ade exam TITAS kul 8.30pg, tapi sebelum tido ni aku nak update la jap blog aku ni.

Entri ni pendek je sebab aku just nak gtaw korang ape yang aku perasan terjadi kat blog aku sejak kebelakangan ni. Kalau korang tengok tajuk entri aku tu rasenya korang da taw kan aku nak cakap pasal sape..hehee..Semestinya yang hot lagi popular tu la..Cik Nuffnang kita.


2 3 minggu yang lepas, aku stop jap berblogging sebab sibuk dengan assignments yang berlambak, so memang aku jarang sangat la bukak blog aku ni. Tapi beberapa hari yang lepas, aku mula balik la berblogging tapi just blogwalking ke blog2 korang semua n kadang2 buat entri yang pendek2 je..

So, ape yang aku perasan kt blog aku ni, bila lepas jam 12.00 tngh malam je..bukak blog mr.nuffnang aku semua bangun.,xde yang tido2 dah. Wah, ini sudah bagus kata aku. Sebab dulu blog aku ni mr.nuff tu asyik tido je pagi ptg siang malam, tension gak la..hehe..tapi skrang alhamdulillah ...Dan salah satu sebab yang aku rase bnda ni jadi ialah Nuffnang skang da bnyk syarikat yang dftar untuk iklan dengan dia(kalau salah gtaw ek)..ini yang aku perasan la..sebab bnyak iklan yg mcam2 kluar....

Apa2 pun..aku still beginner lagi kalau nk banding dengan otai2 lain, sebab mr. nuff diaorang tu xpernah tido..aku blogwalking je xkira masa..bgun je nuff dia..hehe..bila la agaknya blog aku nak jadi macam blog2 otai lain tu kan...insyallah kan..just keep blogging!! see ya...

Sekian,salam....

p/s:agak2 earning aku bertambah ke x...sama2 la kita tunggu ... :)

Comments (8)

comel la ilustration nie...huhu

hehehe....itu amik kt google je.. :)

eh.. kebanyakkan kita sama jer.. nuffnang jadi burung hantu :)

hahaha...nuffnang kita brung hantu la ek cikgu isza.. :)

sakan blogging

anatasyea: biasa je ni..xleh lawan cik anatasyea yg lg sakan berblogging..hehehe.. :P

singgah senja...hati2 dgn fround click...

If you need your ex-girlfriend or ex-boyfriend to come crawling back to you on their knees (even if they're dating somebody else now) you must watch this video
right away...

(VIDEO) Get your ex back with TEXT messages?

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Sign MyGuestBook Here

Guestbook

Followers