PERHATIAN!!!

BLOG INI TELAH BERPINDAH KE DOMAIN YANG BARU
KLIK SINI

Mission Possible Part 1

Category:

Salam kepada pengunjung2 yang singgah ke blog aku ni. Wah, memang tenang rasanya hidup aku ni bila da abis exam..hehe.Waktu2 cmni ni Orang lain dok tengah syok tido tapi aku masih dok ngadap lappy kesayangan aku ni. Bukan ape, aku baru je habis selesaikan satu mission aku..hehe. Mesti korang nak tahu kan pebenda la mission malam2 buta ni yang aku buat ni....

Opsss....mintak maafla korang..bukan xnak gtaw tapi belum tiba masanya lagi. Aku akan gtaw korang sume tapi tunggula dalam 2 3 hari lagi bila semuanya da selesai. Tapi aku gtaw awal2 la yang mission ni mission kecik2 je ,xde la gempak sangat.

So, jangan lupa ok selalu2 la jenguk blog aku ni n jangan lupa gak untuk tinggal jejak..senang aku nak berguling2 ke blog korang pulak...

sekian..salam..

Comments (2)

dalam umah nie...aku sorang dah habis belajar [grad]...kadang tension gak tengok yg len dok pulun study...hahaha

marcello: huhu..tension ek tngok org len blaja...org yg dk blaja tu pun rasanya tension gak tngk ko da abis blaja da..hehe :)

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Sign MyGuestBook Here

Guestbook

Followers