PERHATIAN!!!

BLOG INI TELAH BERPINDAH KE DOMAIN YANG BARU
KLIK SINI

Mission Possible Part 2-Final

Category:

Salam kepada semua pengunjung blog aku ni. Korang masih ingat lagi kan post aku yang sebelum ni . Kalau korang x ingt klik sini nak baca. Ini pula adalah sambungan daripada post tersebut dan yang terakhir....

Mesti korang nk tahu kan misi ape aku wat sebenarnya. Aku gtaw lah sebab aku da janji nk gtaw korang kan. Sebenarnya misi yang aku cakap tu ialah memindahkan blog aku dari blogspot ke wordpress self-hosted. Kenapa tiba-tiba aku beralih arah ni???bukan ape..aku masih sayangkn blogspot..hehe..tapi aku ade wat satu projek ni yang memerlukan aku beli hosting+domain.

So, alang2 dah beli tu aku pakai dengan sebaik mungkin je la kan. Aku dah pindahkan semua post2 aku kat blog ni ke domain baru tu. So, masih cam dulu lagi, tapi ade la ckit2 perbezaan kan..

Aku kalau boleh nak pakai lagi blog lama ni tapi aku xtaw nak buat ape kt blog ni. So , nk mintak idea dari korang sume lah k. Kalau aku wat macam rakandaus ni ok x??idea je..xtaw lg nk wat cmne.....

Aku rase itu je kot untuk post kat blog ni. Selamat berjumpa di blog baru aku okeh. Hope korang selalu2 la lepak kt blog baru aku tu...

akuseorangblogger telah berpindah ke domain baru. Klik sini
ataupun
http://www.fiziblogger.com

Comment (1)

BlueHost is definitely one of the best web-hosting provider for any hosting plans you might require.

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Sign MyGuestBook Here

Guestbook

Followers